Ajvaros csirkecombok

2012-02-28

sponsored links

Az egész azzal a finom ajvarral kezdõdött, amit az orosz deliben vettem, és aztán megpróbáltam házilag elõállítani. :P
Nem lett rossz, amit csináltam, de az ajvarhoz semmi köze. :D
Inkább paradicsomos padlizsánkrémnek mondanám, vagy csak egyszerûen valami másnak. :)
Mivel nyers paradicsomokat is turmixoltam bele - hiába mondta a recept, hogy távolítsuk el a magvas részt, én a saját fejem után mettem, mint mindig :P -, így aztán túl híg lett.
Nem baj, arra gondoltam, hogy szószként használom fel valamilyen húshoz. :P

A recept:

  • 1 nagyobb padlizsán - egy nagy késsel megszurkáljuk
  • 2 nagy piros kaliforniai paprika - felnegyedeljük
  • 4 paradicsom - kockára vágva
  • 4 gerezd fokhagyma - összetörve
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 ek málnaborecet
  • 1 ek olívaolaj
  • csirkecomb - bõrét lehúzzuk, esetleg kis is csontozhatjuk :P ...

Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2012/02/28/ajvaros...

sponsored links

Keres?s