Ajvaros csirkecombok
sponsored links
Az egész azzal a finom ajvarral kezdõdött, amit az orosz deliben vettem, és aztán megpróbáltam házilag elõállítani. :P
Nem lett rossz, amit csináltam, de az ajvarhoz semmi köze. :D
Inkább paradicsomos padlizsánkrémnek mondanám, vagy csak egyszerûen valami másnak. :)
Mivel nyers paradicsomokat is turmixoltam bele - hiába mondta a recept, hogy távolítsuk el a magvas részt, én a saját fejem után mettem, mint mindig :P -, így aztán túl híg lett.
Nem baj, arra gondoltam, hogy szószként használom fel valamilyen húshoz. :P
A recept:
- 1 nagyobb padlizsán - egy nagy késsel megszurkáljuk
- 2 nagy piros kaliforniai paprika - felnegyedeljük
- 4 paradicsom - kockára vágva
- 4 gerezd fokhagyma - összetörve
- 1 ek olívaolaj
- 1 ek málnaborecet
- 1 ek olívaolaj
- 8 csirkecomb - bõrét lehúzzuk, esetleg kis is csontozhatjuk :P ...