After eight jégkrém

2012-06-28

sponsored links


Praliné Zsuzsi a hibás. :))) Mindenkit megfertõzött. A házi magnumjánál írta le, miként lehet vékony csokiréteget varázsolni a jégkrémre. Szuper technika. Mellesleg végre tudok magamnak készíteni xilites, egészséges jégkrémet, melyet bûntetlenül fogyaszthatok. :) Egy közös fagyizásunk alkalmával pedig beavatott a mûhelytitokba, hogy minimum 80 fokig "fõzzem" a tojás sárgáját. :)))

Amikor az Árkádban fagyizok, mentoloscsokisat mindig veszek. Az jó zöld (nyilván részben a sziruptól, részben zöld ételfestéktõl). Abba kevernek még csokit - sztracsiszerûen, szóval jó ötlet, majd kipróbálom úgy is)

Tehát rendeltem a Gasztroshoptól én is formát. Pikk-pakk rendben meg is érkezett minden. Szerintem teljesen jó áron kapható. (cookup standokon jóval drágább)
A mini formához tartozó receptfüzetben az elsõ amit megláttam "mint and chocolate after eight". Juhhúúú...máris robogtam készíteni. :)
Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Balhetterem/~...

sponsored links

Keres?s