Adventi koszorúk - készülõdés a karácsonyra
sponsored links
Ha valaki kicsit közelebbrõl ismer, tudja rólam, hogy a kedvenc idõszakom az év téli idõszakában van, az adventtel kezdõdik, és az évvel együtt ér véget. Nem szoktam errõl sok embernek részletesen beszélni, mert kicsit furán szoktak rám nézni, vagy egyenesen nem tartanak normálisnak, kedvezõ esetben csak karácsony fun -nak mondanak, ha arról mesélek, mikor kezdek, és hogyan készülni az ünnepre.
Nem tehetek róla, lehet, még nem nõttem fel igazán, ami engem tulajdonképpen nem nagyon zavar. Mostanában viszont, a facebook-ot böngészve rájöttem, hogy sok rokonlelkem van közel s távol.
Ebbõl kiindulva, és mert a blogunk nem csupán a finomabbnál finomabb ételek elkészítésérõl szól, úgy döntöttünk, két recept közé beszúrunk egy remélem hangulatos, adventi koszorúkról szóló bejegyzést.
Ebbõl kiindulva, és mert a blogunk nem csupán a finomabbnál finomabb ételek elkészítésérõl szól, úgy döntöttünk, két recept közé beszúrunk egy remélem hangulatos, adventi koszorúkról szóló bejegyzést.
Néhány éve már nem csupán itthonra készítünk koszorút, hanem megrendelésre másoknak is.
Tavaly például barátunk, Tomi elõször kért meg erre a feladatra, most az õ koszorúja készült el elsõként. Ennél a koszorúnál nagyon izgultam, mert férfinek még nem gyártottunk koszorút. Most a narancssárga gyertyák mellé terméseket (narancshéj, fahéj, alma, makk, faháncs) fehér bogyókkal, piros szalagos beszúróval , kevés aranyszínû angyalhajjal és egy ...