Adventi koszorú - 2011

2011-11-26

sponsored links

Kicsit több mint egy nap kellett az idei adventi koszorú elkészítéséhez - szokás szerint hosszú technológiai szünetre volt szükség. Szalma alapon piros-fehér dekoráció, afféle skandináv dizájn.

Mi került a koszorúra:

  • 4 fehér gyertya gyertyatüskével rögzítve
  • piros/bordó szalag - levágtam 4 rövidebb darabot, ezeket körbetekertem a gyertya alsó részén, hogy eltakarják a gyertyatüskét, és 1-1 gombostûvel rögzítettem az átlapolt végeket. 4 hosszabb darabból pedig kamu-masnit csináltam, és 1-1 gombostûvel beszúrtam a gyertya elé (a közelin látszik is a masni közepénél a gombostû). Drótszélû szalaggal érdemes dolgozni, mert az arra áll, amerre mi akarjuk :-)
  • két méretben fehérre ill. pirosra festett papírgolyók. A golyó nem teljesen igaz, mert a bennük lévõ lyuk nem megy végig. A lyukakba faragasztóval (aka hobbyragasztó) félbetört fogpiszkálót ragasztottam (hegyes véggel kifelé), és 2 rétegben befestettem hobbyfestékkel (akrilfesték). A festéshez kell egy darabka hungarocell, vagy papírdoboz (árral kis lyukakat kell bele ütni), hogy legyen mibe beleszúrni a ...

Folytats a blogon ... lillafoz.blogspot.com/2011/11/adventi...

sponsored links

Keres?s