Abált paprikás disznófej

2011-10-26

sponsored links

egy egész perzselt disznófej ( ez praktice két fél fejbõl áll, mert a velõ kivételéhez kettéhasítják a disznó fejét)

szemes bors
vöröshagyma
fokhagyma
csemege piros paprika

ha kissé finnyásabbak vagyunk, akkor kérhetjük, hogy a hentes csontozza ki, vagy legalább a fogsor részén fejtse le a a csontról a fejet, és csapja le a bárdjával a fogas csontot.

Ha egyben vásároljuk meg, akkor jó alaposan mossuk, sikáljuk meg a fejet. Egy megfelelõ nagyságú fazékba tegyük fel fõni annyi vízbe, amennyi ellepi. Tegyünk bele egy evõkanál sót, egy teáskanálnyi szemes borsot két gerezd foghagymát, egy nagy fej vöröshagymát, és lassú tûzön négy öt órát fõzzük. Arra vigyázzunk, nehogy kifusson, és szép lassan ...

Folytats a blogon ... konyhaikezdetek.blogspot.com/2011/10/...

sponsored links

Keres?s