A Xukorról...

2011-11-23

sponsored links

Gondolom, nem csak én, hanem mások is keresik az alternatív megoldásokat arra, hogyan kerüljük ki a finomított cukrokat. Még az egészséges embereknek is legalább fogyasztásuk egy részét helyettesíteni kellene, hogy védjék az egészségüket, vigyázzanak a testsúlyukra. Ráadásul most jön a karácsony, amikor talán a legtöbb édességet fogyasztjuk...

Sok ember pozitív véleménye alapján van megoldás! A Xukor (más néven nyírfacukor, xilit vagy xylitol) íze tökéletesen egyezik a finomított cukoréval, abszolút helyettesíthetõ vele a cukor egy az egyben az esetek többségében (kivéve a kelt tésztáknál, de azokba általában kevesebb is elég). A szénhidráttartalma 75%-kal, az energiatartalma pedig 40%-kal kevesebb a cukorénál; ezek az ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2011/11/xukor...

sponsored links

Keres?s