A Wid

2011-09-22

sponsored links

A fényképezõgépem által készített képek "lebutítása"

Ma azt hittem gutaütést kapok. "Kedvenc" feleségem nekem támadt, hogy mindenki rajtam röhög, mi az hogy lebutítás (a fényképezõgépem 12 Mp 4 MP-os képeirõl volt szó, s fogalmam sincs, honnan vette ezt a kérdést.). Inkább az én agyamat kellene lebutítani, mondta Õ. Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy mit jelentenek az ilyen kifejezések mint megapixel, megabyt, kapacitás. Õ kötötte az ebet a karóhoz, hogy én hülye vagyok (több summa cum laude diplomával!).

Ráadásul azzal vádolt, hogy a mosogató szûrõje tele van a rákok és kagylók belével. Nos. Ebben a hónapban nem készítettem rákokat. Ráadásul,  elõfõzött garnélát veszek, aminek már nem kell a belét eltávolítani. A kagylóknál, amit  szeptember 4-én csináltam utoljára, tehát már közel 3 hete!, nem szokás a beleit eltávolítani (nem is lehet). Ezek után már nincs több érvem, hogy a mosogató szûrõjében  - amiben egyébként sem volt jóformán semmi - lévõ nevetséges maradványok nem tõlem származnak (Õ már hétfõ óta itthon van, én azóta semmit nem fõztem).

Nem tudom, honnan vette az információit, hiszen nélkülem lépni sem tud az internet világában, s ha bármi problémája, kérdése van neki, vagy a családjának, barátainak, ismerõseinek, mindig az én segítségemet kéri.

Sajnos a butaság és a hozzá nemértés ellen nincs védelem. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom a feleségemmel kapcsolatban, de ...

Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2011/09/wid....

sponsored links

Keres?s