A tökéletes állagú fagyi nyomában
sponsored links
Biztos mindenki ismeri a témát: elkészíti a fagyit, tök jó az állaga! Berakja a mélyhûtõbe, és másnap, amikor bele szeretne kanalazni egy jó nagyot! "Hopba" ütközik! Kõ kemény! Na, ebben a témában próbáltam meg kísérletezgetni! Azért ne számítsatok nagy csodára, csak az egyszerû tapasztalataimra!
Vanília fagyi meg7szerezve
A vaníliafagyi volt az alap, amit megpróbáltam így-úgy variálni, mi lesz belõle. Fagyigépben készítettem, mélyhûtõbe tettem, majd legalább 1/2 nap eltelte után teszteltem és fényképeztem! Lássuk!
Kiinduló recept:
- 4 tojás sárgája
- 10 dkg cukor
- 1 vaníliarúd magjai
- 3 dl tejszín habbá verve ...