A tökéletes vacsora: Mediterrán sült brie áfonyalekvárral
sponsored links
A reggeli bejegyzésemhez kanyarodnék vissza elsõkörben...Azt mondtam, hogy három dolog van az étkezéssel kapcsolatban amin változtatnom kell. Az elsõ ugye a reggeli volt. Van még kettõ: a napi ötszöri étkezés és az édesség. Az elsõvel az a bajom, hogy szerintem még sosem ettem háromnál többször egy nap, így nehéz lesz rajta változtatni, de szépen lassan szerintem ez is menni fog. A nagyobbik gondom az az, hogy édesség mániás vagyok, és legfõképpen csoki mániás. Bármilyet - na jó az epres Milkát kivéve - bármilyen formában és bármilyen mennyiségben meg tudok enni. Na ez már melósabb ügy lesz, ezért inkább arra veszem az irányt, hogy minél egészségesebben készüljenek majd el a sütik, amiket elkészítek. Szóval ennyit az én nem szilveszteri "fogadalmaimról".
Most pedig jöjjön aminek jönnie kell: A mai vacsoránk. Azt kell, hogy mondjam, hogy elsõ helyre lépett elõ a kedvencek közül...:)
Õ lenne az...
Ennél "szebb" találkozást el sem tudnék képzelni...a sajt, a hagyma és az ...