A tökéletes savanyúság felöntõlé
sponsored links
Legalább is számunkra:) Évek óta kísérletezem, hogy végre megtaláljam az a felöntõlevet, ami a legpraktikusabban használható és nagyon finom.
Végigjártam a bolti savanyúság tartósítókat, de azok amellett, hogy elég borsos árúak, egy kivételével az ízzel való elvárásomat sem váltották be. Nagy hátrányuk még, hogy egyszerre 5 litert kell elkészíteni belõle, nálam pedig sokszor fordul elõ, hogy csak egy két üvegnyi uborkával rendelkezem éppen, és csak egy hét múlva érik annyi újra, hogy be tudjam rakni a következõ adagot.
Úgy döntöttem a google segítségével megnézem melyik blogokon találok nekem tetszõ savanyúság felöntõ leveket (ha kísérletezésrõl van szó sokkal szívesebben keresgélek blogokon, mert azokban a receptekben szinte soha nem csalódtam még).
Találtam két receptet is Palócprovencenél és Egycsipetnél.
Mivel mind két recept nagyon hasonló volt, ezért gondoltam nem lõhetek mellé.
Végül a két receptbõl raktam össze azt amit én használtam.
Nagyon köszönöm Nekik, hogy hozzásegítettek álmaim savanyúság felöntõlevéhez!
Már akkor gondoltam, hogy telitalálat lesz, mikor megkóstoltam a levet, az még úgy is finom volt.
Most pedig, hogy már eltelt 5 hét, felbontottam egy üveg ubit...