A tökéletes hamburger
sponsored links
Legalábbis nálam.
Mondjuk a minta még nem túl nagy, nem emlékszem pontosan, de olyan öt és tíz közöttire tenném. A húson nem változtattam még sose, az szerintem úgy jó, ahogy van. Jó, persze lehet azt mondani, hogy a zigazi, meg amérikában bezzeg, meg mittudomén én még mi, de amit én eddig ettem, azok közül ez jön be nekem a legjobban.
Nem vagyok az a fajta ember, aki ne próbálna ki mást is, de ennél még sose éreztem szükségét. Elsõre kicsit soknak tûnhet az összetevõk száma, de kell bele minden egyes alkatrész. És persze a hentes, aki összedarálja a megfelelõ húst hozzá. Ha majd elkezdi valaki sütni, tudni fogja, mirõl beszélek.
Hús
1 kiló darált hamburgerhús (marhafaggyú mindenképp kell bele),
2 fej vöröshagyma, apróra vágva,
3 gerezd fokhagyma, apróra vágva,
3 evõkanál Worcestershire szósz,
1 teáskanál Tabasco szósz ...