A tíz legjobb Gasztrobloggerrel forgatunk! - Két cica konyhája (2. rész)

2011-11-03

sponsored links


Mint már írtunk is róla, szuper feladatot kaptunk, amit kéthetente nem esik nehezünkre teljesíteni, hiszen a 10 legjobb gasztrobloggerrel forgathatunk. Második SPAR Chef-ünk a Két cica konyhája blog írója, Bezselics Ildikó volt, akivel egy isteni spanyol omlettet készítettünk el.

Ildi - elmondása szerint - sosem állt még kamera elõtt, mögötte viszont annál inkább! Fõszerkesztõként dolgozott ugyanis a Magyar Televízió reggeli mûsoraiban, aztán a TV2 szórakoztató mûsorait szerkesztette. Késõbb belekóstolt az írásba is, nõi lapok újságírójaként. Gasztroblogger pályafutását ezek mellett egyengette, és kitartó munkával építette fel a Két cica konyháját, amit ma a leglátogatottabb gasztroblogok között tartanak számon.

Számunkra így egyértelmû volt, hogy a kamerák világa sosem állt távol tõle, mint ahogyan az sem, hogy bármilyen témáról sokat beszéljen. Ildi már az elején figyelmeztetett: "Bármirõl órákat tudok beszélni, ezzel nem lesz gond." És valóban! Míg mi nagy örömmel hallgattuk a többszörösen összetett mondatokba foglalt történeteket a spanyol omlettrõl, szegény ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/11/ti...

sponsored links

Keres?s