A tíz legjobb Gasztrobloggerrel forgatunk! - Fûszeres Eszter (1. rész)

2011-10-21

sponsored links

Nincs annál jobb dolog, mint, hogy a munkahelyünkön (greenroom) is legálisan foglalkozhatunk a hobbinkkal. Ehhez most tökéletes idõszak vette kezdetét. A SPAR-ral dolgozunk együtt egy nagyszabású gasztroprojekten, melynek keretében elindult a SPAR Chef, egy izgalmas receptversenyt és egyben a legmenõbb gasztrobloggereket felsorakoztató oldal. Az egészen 20 hétig tartó idõszak során, 10 gasztrobloggerrel találkozhatunk, ami nem csak nekünk, hanem reméljük Nektek is izgalmasnak ígérkezik.

Az elsõ Fûszeres Eszti volt, akivel 2 héttel ezelõtt forgattuk le, amint elkészítette az elsõ receptet. Érdekes volt látni egy sztárbloggert akció közben és érdekes végigkövetni, hogyan gondolkodik, amikor egy étel elkészítéséhez hozzálát. Nem volt könnyû dolga, mert a SPAR-tól kapott 5 hozzávalóból kellett valamit fõznie, így izgalmas volt, vajon mit hoz ki belõle. Vajbab, camambert sajt, bor, vaj, kukoricás kenyér... hát... Nektek mi jutna elõször eszetekbe? Eszti egy vajbab krémlevest készített, ami isteni lett! A forgatás után az éhes stáb rávetette magát és pillanatok alatt elfogyott. Érdemes kipróbálni, ebben a barátságtalan idõben, nagyon jól fog esni! Ha érdekel, hogyan tüsténkedik Eszter a konyhában, nézzétek meg a videoreceptet!

Hozzávalók:  ...

Folytats a blogon ... green-tearoom.blogspot.com/2011/10/ti...

sponsored links

Keres?s