a titus pullo kísérlet

2011-12-25

sponsored links

t.p. az oka mindennek. talán. nem szeretném erõltetni, sem ráfogni a saját perverziómat, de tény, hogy szombaton félnapos róma maratonon voltam. finomlelkû sportembereknek nem ajánlom, mert egy egészen elvadult pillanatban titus pullo kiharapta ellenfele nyelvét. majd késõbb azt nyilatkozta, hogy semmi különös, átlag húsíze van.

azt nem tudom, hogy ennek köszönhetõ-e, de ma délután hazafele vettem egy füstölt marhanyelvet. A hentes szépen becsomagolta, én meg már a szatyorba rakástól kezdve nem értettem, hogy ezt most minek kellett? mit csinálok vele? ó, uramisten de gusztustalanul nézett ki.

elsõ próba: friss kenyér elõ, hûtõajtó kinyit, mit egyek hozzá, mert tuti hogy nem bírom majd csak úgy...torma! torma, gyereki. uh, lassan lebontottam a papírt, állati furcsa ám egy nyelvet fogni a kezedben. nagy volt, kemény és vaskos. a felszíne pedig...hát dugd ki a nyelved, nézd meg a tükörben és gondold azt, hogy megszáradtak és bebarnultak az ízlelõbimbóid, na olyan. beleharaptam, és egy óriási nyelv lógott ki a szájamból. mert elrágni azt nem tudtam, de még csak nyomot se hagytam, úgyhogy akkor vonatkoztassunk el a formától és hámozzuk le az nyelv egyik lényegét: a ízlelõbimbókat. szépen hámlik, vékonyan, kicsit ...


Folytats a blogon ... mindenkaja.blog.hu/2011/12/25/titus_p...

sponsored links

Keres?s