A Tisza kincse

2011-11-29

sponsored links


Így karácsony közeledtével gondoltam adok még egy jó tippet az ünnepi asztalra, amúgy magyarosan... 
Az alábbi kaja jónéhány éven keresztül volt ugyanis a karácsonyi menünk része. Elõször egy étteremben fedeztem fel (én éttermekben kizárólag vadat és halat eszem), aztán kapóra jött az öcsémtõl rendszeresen kapott harcsaszállítmány. Az elkészítése nem igényel nagy fõzõtudományt, a lényege abban rejlik, hogy a levét többször egymás után el kell fõzni.

Harcsapaprikás fokhagymás házi tésztával

Hozzávalók:
80 dkg filézett harcsa
1 nagy fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
2 evõkanál paradicsompüré ...

Folytats a blogon ... lelekkonyha.blogspot.com/2011/11/tisz...

sponsored links

Keres?s