A szülinapi vacsora, avagy pótszilveszter családilag
sponsored links
Tudtam, hogy amire vállalkozom, sokkal megerõltetõbb, mintha készítenék egy jó nagy adag húst és egy jó nagy adag köretet meg salátát, mégis azt mondtam: ha már szilveszterre és újévre nem kellett készülnöm, fõznöm, sütnöm, akkor most tartunk egy tisztességes, svédasztalos pótszilvesztert. Szerencsére, a lányok tegnapig Édesanyámék és húgomék vendégszeretetét élvezték, így tegnapelõtt már tudtam nyugodtan készülõdni. Az eltervezett ételekbõl végül egyet nem tudtam elkészíteni - a tárkonyos zellersalátát, mert már nem jutott rá idõ, egyrõl pedig - a fokhagymás, joghurtos padlizsánkrémrõl - lemondtam, mert úgy mindkét féle padlizsánkrémbõl kevés lett volna. Apósom meg is jegyezte viccesen (anélkül, hogy addig bármit is említettem volna): Hát, ennyi finomság! Ilyen csak ...