A szuflé halála
sponsored links
...az idõhúzás. Persze ezt senki nem fogja elhinni :), de akkorák lettek a túrószufflék, mint egy ház, úgy feljöttek, hogy csak na (a peremen túl vagy 2 centire!) Nyilván tudtam elõre, hogy nem lehet tökölni (már bocsánat), így elõkészítettem a fotóhelyszínt (erõs túlzással helyszín, a nappali egyik sarka), beállítottam a gépet a fényekhez, derítõ felállítva, hogy mikor készen vannak, csak kattintani kelljen. Ennek ellenére , mire egyenként bedzsasszáztam velük a szobába (kettõt nem tudtam megfogni sütõkesztyûben), illetve észrevettem, hogy a kiskanál pl. elmozdult, a porcukorszóró nem a legjobb szögben van, satöbbi),jól össze is estek. Pedig 2-3 perc volt az egész.
Árulja már el valaki, a magazinokba hogy fotózzák a szufflékat???? Le vagyok sújtva.
Mindenesetre finomak lettek. A receptet a Bábel étterem séfjétõl, Lõrincz Györgytõl kaptam. Jó. Nagyon jó. Azt mondta, van egy grillázs alapú diószufflé receptje is, de azt nem árulhatja el, különben meg kellene hogy öljön :) Még szerencse, hogy nem szeretem a grillázst, de a diót se nagyon.
Hozzávalók 4 adagra: ...