A szomszéd szilvája mindig fahéjasabb

2011-05-29

sponsored links

A bevett ízpárosítások nem okoznak meglepetést. De valahogy mégis.


Fahéjas szilvát akár gombócban akár lekvárban kóstolhattunk már sokszor. A csokit sem nehéz hozzáképzelni, fõleg, hogy vannak olyan nem is olyan messzi vidékek, ahol a fügelekvárt csokival keverve árulják.

Ebben a karcsú téglalapokra osztott csokinak kifejezetten szilvaillata van, olyan intenzíven, mint mikor az ember a korábban teleszedett kosárnyi gyümölcsöt önt át egy másik edénybe. A szilva (és a bodza is, bár bevallom, számomra utóbbi nem túl sok vizet zavart), liofilizálva került az étcsokiba. Ez nemcsak azt jelenti, hogy...


Folytats a blogon ... csox.blog.hu/2011/05/29/a_szomszed_sz...

sponsored links

Keres?s