A spenótos tészta újrahasznosítása
sponsored links
Az a baj, hogy az átlagember tényleg csak x-féle ételt variál a hétköznapokon. Nem vagyok rendes gasztroblogger, nem próbálok ki nap mint nap új alapanyagokat, és amikor kevés az idõm is, akkor sokkal inkább nyúlok a jól bevált receptek után.
Nem is születik túl sok új bejegyzés a Válságkonyhán, mostanában már én is kifogytam egy kicsit.
Szerintem a spenótos tésztámat is az unalomig ismételtem már, és biztos megvan a mángoldos verziója is, meg se nézem :-D
Nem is a receptet akarom n+1-edszer közzétenni, de ma kivételesen valami mást csináltam vele.
Maradt egy kis tészta, maradt egy kis szósz.
Serpenyõben átmelegítettem, 3 tojást összekevertem, és ...
Nem is születik túl sok új bejegyzés a Válságkonyhán, mostanában már én is kifogytam egy kicsit.
Szerintem a spenótos tésztámat is az unalomig ismételtem már, és biztos megvan a mángoldos verziója is, meg se nézem :-D
Nem is a receptet akarom n+1-edszer közzétenni, de ma kivételesen valami mást csináltam vele.
Maradt egy kis tészta, maradt egy kis szósz.
Serpenyõben átmelegítettem, 3 tojást összekevertem, és ...