A rántotta

2011-09-11

sponsored links


Gondoltam, stílusos, ha a szokásosnál több napi nem írás után egy olyanról írok, ami a "nem fõzést" szokta jelképezni. Hiszen úgy mondják, hogy valaki éppen csak rántottát tud fõzni... vagy éppen még egy rántottát sem. Pedig igazán lehet egy rántottával is kreatív ötleteket felvonultatni. Lehet felhasználni az éppen felhasználhatatlannak tûnõ maradékokat is, de lehet célzatosan valami "bõvítményt" vásárolni hozzá.

Eredetileg nem terveztem, hogy errõl fogok elmélkedni, csak megszokásból készültek fotók. Talán nem kell mondanom, hogy ezek nem egy hét alatt voltak az étlapunkon, hanem pár hónap, de ennek nincs túl nagy jelentõsége. Régebben a párom képes lett volna legalább hetenként, de talán még gyakrabban is rántottát enni vacsorára. Ezt többnyire meg is csinálta magának. Aztán, ahogy telt-múlt az idõ, ez egyre ritkábban fordult elõ. Talán, sõt valószínûleg, ebben szerepe volt annak is, hogy a tojást kikiáltották olyan fõ mumusnak, amelyik az egekbe viszi a koleszterinszintet, és mint ilyen, persze ...


Folytats a blogon ... beck.blog.hu/2011/09/11/a_rantotta_2

sponsored links

Keres?s