A pitvarba!
sponsored links
Közhely, hogy a csokoládé jó a szívinfarktus ellen, s régóta a roboráló étrend része. Persze nem mindegy, hogy mennyi csoki és milyen.
A 97%-os kakaótartalmú Rózsavölgyi étcsokoládéról például nehéz elképzelni, hogy valaki egybõl befalna belõle egy teljes táblával.
Kövessük a bevett kóstolási mintát:
Óvatosan bontsuk ki a csokit az aranyszínû mintás papírból, majd távolítsuk el a belsõ pauszpapírról a kalapos szívecskéket ábrázoló matricát, és elõször is csodáljuk meg a csokit. Van miért ugyanis: olyan, mintha egy tulipános láda eleje lenne a mintája, vagy mintha egy Zsolnays ornamentikus mintával díszített kerámialap lenne. Néha elképzelem, hogy Rózsavölgyiék építenek egy házikót a négyszögletû kerek erdõ közepén, aminek csupa ilyen csempébõl áll majd minden fala, amihez aztán turisták járnak idegenvezetõvel, s a bátrabbak közelebbrõl is megszagolhatnák (rálehelni tilos lenne) a házikó falait. Nem merészebb elképzelés ez, mint egyenesen a babból gyártani csokit ma Magyarországon ? márpedig ez Rózsavölgyiéknek már sikerült. (A bab a venezuelai Trincheras faluból, Aragua völgyébõl származik, ahol speciális a klíma és nevezetes algás-iszapos gyógyfürdõk is vannak).
Node.
Azon túl, hogy szép, ennek az étcsokinak brutális kakaóillata van. Majdnem olyan intenzív, mint ..