A Pink Lady visszatér!

2012-03-29

sponsored links


Rozé kacsamell és a többi...

Ma estére egy finom kacsa tagine volt beütemezve, de a Sors úgy hozta, hogy kacsamellet készítettem. Na ennél nagyobb baj ne is legyen!

A kacsa tagine-hoz comb kellett volna, ami a hentesnél most nem volt, helyette viszont vettünk 8 db mellet, amibõl 6-ot sikeresen hibernáltam.

A kacsmell bõrét éles késsel beirdaltam mad serpenyõben kevés olajat hevítettem. Elõször a bõrös felét sütöttem 5-6, majd a húsos részt 3-4 percig. Elõmelegített sütõben (csak 100 Celsius!) még 20-25 percig pirulgattak a mellek. Ilyen módon szép pink, rózsaszín lesz a hús. Aki így nem szereti annak javaslom, hogy süsse tovább a kívánt konzisztencia eléréséig.

Köretnek krumplipürét készítettem, amiben csak annyi csavar volt, hogy ...

Folytats a blogon ... dublinfelettazeg.blogspot.com/2012/03...

sponsored links

Keres?s