A nyúl
sponsored links
Hetek óta teljesen tanácstalan vagyok. Mindenfélét keresgélek és mégsem találok olyat, ami kedvemre lenne.
Ugyanis van egy konyhakészre darabolt vadnyulam-bulam a fagyasztónkban. És Apácska nagyon szeretné már megenni. Én meg nem találok olyan nyulam-bulamos-vados receptet, amihez kedvem lenne nekifogni.
Mondott már vadast, ha egyszer végül is vadnyúl az állat. Húztam az orrom. Nemrég csináltam vadast, persze nem vadból, de féléven belül nekem túl gyakori lenne az ismétlés.
Gondoltam már arra, hogy jó fokhagymás tejbe áztatom egy-két napra, majd szalonnával megtûzve, rozmaringgal párolom, végül megsütöm.
Gondoltam már arra, hogy franciásan, házilag olvasztott liba- vagy kacsazsírba fojtva, alacsony hõmérsékleten omlósra párolom, majd megsütöm.
Gondoltam, hogy mint Hugh a River Cottage-ban, szaftos lapockadarabokkal és fûszerekkel, hagymákkal, répákkal ...