A neve George. George Hamilton.
sponsored links
Szeretném bemutatni lelkesedésem legújabb tárgyát, George-ot.
Habcsók, eper, tejszínhab.
Kell ennél több?
Tehát, a neve George Hamilton, receptjét Gabi blogján, a Notburga konyháján találtam. Igazából eperszezonra való süti ez, amikor friss, finom eperszemekkel lehet telerakni a habot, de nem bírtam még hónapokat várni, muszáj volt kipróbálnom a receptet, így fagyasztott eperbõl fõzõtt sûrû, ám nem túl sok cukorral édesített öntettel, vagy tulajdonképpen dzsemmel kevertem össze.
Hozzávalók:
15 dkg vaj
15 dkg porcukor
6 tojás sárgája
18 dkg liszt
1 tk sütõpor
késhegynyi vaníliaõrlemény (vagy egy cs. vaníliás cukor)
A habcsók-tetõhöz:
6 tojásfehérje ...