A neutralista

2011-10-24

sponsored links

A nyár végén már érintettük a Laposa Pincét egy friss-bejegyzés erejéig, felemlegetve a borászat életében nem oly régen beállt változásokat. A múlt héten borászZoli tett egy villámlátogatást Laposa Bencénél, hozott egy-két infót, meg persze borokat is.

Szóval van új feldolgozó, borhotel, már nem is annyira új design (továbbra is tetszik), meg friss névre keresztelt termékcsalád illatosabb és fröccsözõsebb verzióban is (ez is nagyon tetszik). Nem kis változás ez egy pince életében külön-külön sem, náluk viszont nagyjából egy idõben söpört végig a változás szele. Érzõdik ez a borokon is, találni nagyon elkapott, de a középszerbe hajló borokat is. Érthetõ ez, egy borászatban nem mennek a dolgok egyik napról a másikra.

Viszont borászZoli elmondása szerint nem készül a jövõben a pince három különbözõ területérõl (Badacsony, Szent György-hegy, Somló) három különbözõ rizling, egyben, egy borként fog megjelenni a piacon az összes terület nedûje. Ez a hír igazán szíven ütött, egyszerûen nem tudom elfogadni ilyen értékek elvesztegetését semmilyen üzleti-piaci racionalizáció érdekében. Értem én, hogy baromi nagy beruházások voltak rövid idõ alatt, most egyszerûsíteni kell a dolgokat, minél kevesebb anyagi ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/24/a_neut...

sponsored links

Keres?s