A nemsóskaleves

2012-04-22

sponsored links


Még mindig szezonja van.
A medvehagyma egészséges és finom dolog, mutatja ezt mindjárt  az ilyentájt szûnni nem akaró  felhozatal a piacokon és a blogokon. Aztán az ára, mert ami egészséges és finom, az drága.
Nálunk a brokkolit  váltja és általában a legegyszerûbb módon készül: krémleves formájában. A brokkoli és így készült. Magam sem állítom, hogy ez annyira változtatos hétvégéket hozna az életünkbe.A leves láttán valahogy mindig ugyanaz a kérdés ismétlõdik, a válasz reflexszerû: nem, ez nem sóskaleves.De nincs messze az idõ,amikor már csak annyit kell mondanom: igen. Hisz ahogy a brokkolilevesbõl a brokkoli, úgy a medvehagymalevesbõl a medvehagyma is elhagyható és végre sóskára cserélhetõ.

A tavaszi medvehagyma krémleves hozzávalói:

100-150 g medvehagymalevél, 1 db burgonya, 2-3 szál újhagyma, 800 ml zöldség alaplé vagy ...

Folytats a blogon ... vesta007.blogspot.com/2012/04/nemsosk...

sponsored links

Keres?s