A nagy találkozás

2011-11-08

sponsored links


Gyógyulok!Vagyis eddig jó úton haladok...legalább is nagyon remélem.

Van egy szörnyen nagy restanciám,amit most igyekszem pótolni.Pont egy hete ment el a hangom totálisan,s akkor írtam utoljára.Ígértem,hogy a múlt keddi rokonlátogatásról fogok írni,de ígértem én a Pozsonyi táska receptjét is,amit erre az alkalomra sütöttem.A betegséggel voltam elfoglalva,orvostól orvoshoz jártam,s gyógyultam,illetve még gyógyulok,mert még nagyon nem az igazi.

A múlt keddi Nagy találkozás fõ oka nem csak a Mindenszentek volt,hanem inkább az,hogy a több mint 60éve nem látott unokatestvérével találkozzon Mama. Volt szervezés elõtte bõven fõleg Zsuzsim részérõl. Nagyon sokan voltak unokatestvérek-mi 13nál elvesztettük a fonalat anyával-,s közülük már csak négyen élnek,köztük Mama.
A nap érdekessége nem csak ebben állt,hanem  meglepetés volt számunkra is eme nagy találkozó,ugyanis két eddig sosem látott és igen kedves rokont is megismerhettünk.
Külön erre az alkalomra készítettem a Pozsonyi táskát-tudom, még tartozom a recepttel-és a Birsalmasajt tortát,amit már a múltkor posztoltam.Nagy sikere volt mindkettõnek.
Anya is készült pár finomsággal: Tyúkhúsleves, Hurka és fasírt, Sült zöldségtál, Kókuszgolyó és  a híres neves ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/11/n...

sponsored links

Keres?s