A minimagnum-láz vége: Jégkrém-variációk pinkben
sponsored links
Én annyira büszke vagyok magunkra, hogy ezt esszük. Ebben legalább nagyjából tudom, mi van. Se színezék, se állagjavító, se nyomokban mogyoró.
Állítom, hogy a jégkrém az otthon legegyszerûbben reprodukálható édesség: nem kell izgulni, hogy felemelkedik-e a sütõben a piskóta, összeesik-e a hab, odaég-e a csokoládé. Aminek fagynia kell, az fagyni is fog. Itt nagyon mellényúlni szinte lehetetlen.
Formának jóformán minden felhasználható, az eldobható pohártól kezdve a muffintepsin át az üvegpohárig. Csak szúrj bele valamit.
Ricotta-ribizli jégkrém
(8 db, a képen a legfölsõ)
250 g krémes ricotta
100 g habtejszín
1 citrom
1/2 vaníliarúd ...