A mi Zakuszkánk

2011-09-10

sponsored links


Két éve ettünk ilyet elõször, Koltón. Nagyon finom volt, babos. Akkor megkérdeztük a receptet, de már akkor soknak tûnt, elkészítésügyileg is, és hozzávalóilag is. :) Csak szemeztem vele, míg a héten kaptunk kb. 3 kg padlizsánt és ekkor eldõlt minden. Vettem hozzá paprikát, hagymát, sárgarépát meg amit kell és nekiláttam. Én kis naív, azt hittem, h 1 nap alatt simán megvan, a frászt. Kell neki két nap, az elsõ mikor elõkészül az ember lánya, a második, mikor megsüti, üvegekbe és dunsztba kerül. Péntek délelõtt készült el, de már két kis üveg elfogyófélben van. :) Annak ellenére, h végig azt mondtam, h egyszer volt Budán kutya vasár, talán készülhet még, mert nagyon-nagyon finom! De mindenkinek mondom, h aki eszik belõle, az úgy egye, mint a csipkebogyólekvárt, h minden falatnál érezze, h mennyi munka van vele! :) Anyuval karöltve sikerült elkészíteni! :)
Több, receptet megnéztem és Fakanálforgató receptjére esett a választásom.  

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... kulinarisizbombak.blogspot.com/2011/0...

sponsored links

Keres?s