A mai bejegyzés...

2011-12-11

sponsored links


...a mai bejegyzésnek egy tortáról kellene szólnia, ami elkészült, átadódott, felvágódott, és ahogy illik, el is fogyott. Épp csak le nem fotózódott - mármint publikálhatóan. Pedig finom lett, annyira, hogy a jövõ héten újra meg kell sütöm, akkor a napján is megkaphatja a kisasszony. 
(OFF az illetékesnek: az Aranyhaj rucit ma is alig lehetett leszedni róla... Az illetékesnek2: na akkor majd lesz recept is. Addig kibírjátok? :D)

Szóval tortarecept nincs, helyette ahogyan tavaly is, most is elmesélem, terv szerint miket készítek majd karácsonyra. Ha ti még nem terveztetek elõre, ajánlom a bal sávban kiemelt témákat, nézelõdjetek nyugodtan. ;)
Nemrég már írtam az italokról. Úgy tûnik, a kapacitást idén lényegesen sikerült alábecsülnöm, de sebaj, az eddigiekbõl (vagyis abból, ami megmaradt belõlük) talán jut még egy kicsi karácsonyra is (mogyoró, fahéj, dió), és a hét elején ünnepet (világot) megmentõsen becsúsztattam egy adag citromlikõrt is érni a hûtõbe (illetve ahogy most felállok a géptõl, elindulok még valamit összerakni).

Az ételek gyanúm szerint a szokásosak lesznek. Szentestére halászlé, naná, és hozzá valami gyors és egyszerû...valami, amihez ...

Folytats a blogon ... www.egycsipet.hu/2011/12/mai-bejegyze...

sponsored links

Keres?s