A legjobb mézes

2012-12-28

sponsored links

Míra-mézes

75 dkg liszt,
35 dkg porcukor,
5 dkg vaj/marg.,
4 tojás,
4 evõkanál méz,
4 teáskanál szódabikarbóna,
2 kávéskanál õrölt fahéj,
1 kk õrölt szegfûszeg, (nem elírás, ennyi kell, és ennyi jó bele)
csipet só.

Minden hozzávalót összegyúrni. Nem érzékeny, ha nincs idõd elvan a hûtõben sokáig. Nagyon sok lesz belõle.

180 fokon süss egy pár próba darabot kb. 5-10 percig. (enyém sütõben ez hat perc közepes fokozaton)

Majd látni fogod, hogy mennyire barnul. Világosra kell sütni, mert a méztõl hamar megbarnul, és meg is keseredik.

Amikor kiveszed várj vele egy kicsit, mert lehet, hogy nagyon ...

Folytats a blogon ... tavernam.blogspot.com/2012/12/a-legjo...

sponsored links

Keres?s