A legfinomabb mézes puszedli
sponsored links
Szemiramisznál találtam rá, õ pedig Bilonkától hozta. Örök hálám érte, mert ennél egyszerûbb, azonnal puha mézespuszedlivel még sosem volt dolgom!
Az eredeti receptet követtem kivéve, hogy a zsírt vajra cseréltem, a mázhoz pedig csokit használtam.
Bevallom, én a tésztát nem is gyúrtam, csak egész egyszerûen a száraz alkotórészekhez fakanállal alaposan hozzákevertem a folyékony részeket.
Utána hagytam egy éjszakát aludni, majd pillanatok alatt gombócoltam és kisütöttem.
Az sokat elmond, hogy ma készítem a 3. adagot belõle:)))
Mézespuszedli
-60 dkg liszt
-1 egész tojás + 3 sárgája
-15 dkg porcukor
-25 dkg méz
-5 dkg vaj
-4 evõkanál tejföl
-2 teáskanál vaníliás cukor ...