A legfinomabb ehetõ virág: cukkinivirág - töltve, rántva -

2012-07-08

sponsored links


Az idei gasztronómiai év nagy része Magyarországon az ehetõ virágokról szólt. Ehettünk ibolyát, orgonát, s ki tudja még mit.
Néhányat magam is elkészítettem és megkóstoltam. Nem mondom, hogy nem volt különleges, de számomra az igazi még mindig a cukkinivirág vagy a tökvirág. Itthon nem igazán ismert ezeknek a virágoknak a fogyasztása, de Olaszországban számtalan módon képesek elkészíteni.
Most egy lehetõséget nézünk meg közelebbrõl. Megtöltöm õket valami finomsággal, vagy csak egyszerûen sörtésztába forgatom és megsütöm.Na, ennél jobbat én még nem találtam.

CUKKINIVIRÁG TÖLTVE, RÁNTVA - DOLCE VITA-AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM

Hozzávalók
- 10 db. cukkinivirág
- 2 ek. ricotta
- 1 ek. reszelt parmezán sajt
- só, bors
- 1 db. nagy tojás
- 2,5 púpos ek. liszt ...

Folytats a blogon ... rozmaringescsokolade.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s