A legfinomabb csoki mogyoróval!
sponsored links
Szakmai vila?gelitbe le?pett a chocoMe: ?International Chocolate Awards? di?jjal di?jazta?k U?jabb nemzetko?zi szakmai elismere?st kapott a chocoMe, amivel ?hivatalosan is? a vila?g legjobb csokola?de?ke?szi?to?i ko?ze? le?pett. A magyar csokola?de?manufaktu?ra ezu?ttal a nemzetko?zi, fu?ggetlen e?s a vila?g egyik legrangosabb csokola?de?versenye?n, az International Chocolate Awards-on me?rettetett meg, e?s ezu?ste?rmet nyert. A verseny jelento?se?ge?ben a Michelin csillaghoz hasonli?thato?, mi?g jellege?ben a Bocuse d? Or versenyhez.
A chocoMe az elso? magyar va?llalkoza?s, amely di?jat nyert a vila?g egyik legjelento?sebb csokola?de?szakmai versenye?n. A legnevesebb ku?lfo?ldi csokola?de?szake?rto?k, gasztrono?miai szake?rto?k, sommelier-ek e?s se?fek alkotta nemzetko?zi zsu?ri (Seventy% (UK), Manhattan Chocolate Society (US), Master of Wine (UK), ?The New Taste of Chocolate? (US), Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts (US), ?The Well-Tempered Chocolatier? (Kanada) a nemre?g bevezetett Raffine?e terme?kcsala?d egy tagja?t, a Fahe?jas tejcsokola?de?val bevont Piemonte-i mogyoro?t tala?lta me?lto?nak arra, hogy a legmagasabb piedeszta?lra emelje. A zsu?ri elno?ke, egyben a di?j alapi?to?ja, Martin Christy , a Seventy csokola?de?-deguszta?cio?s porta?l szerkeszto?je - ma a vila?g egyik legnagyobb csokola?de?szake?rto?je.
A chocoMe az elso? magyar va?llalkoza?s, amely di?jat nyert a vila?g egyik legjelento?sebb csokola?de?szakmai versenye?n. A legnevesebb ku?lfo?ldi csokola?de?szake?rto?k, gasztrono?miai szake?rto?k, sommelier-ek e?s se?fek alkotta nemzetko?zi zsu?ri (Seventy% (UK), Manhattan Chocolate Society (US), Master of Wine (UK), ?The New Taste of Chocolate? (US), Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts (US), ?The Well-Tempered Chocolatier? (Kanada) a nemre?g bevezetett Raffine?e terme?kcsala?d egy tagja?t, a Fahe?jas tejcsokola?de?val bevont Piemonte-i mogyoro?t tala?lta me?lto?nak arra, hogy a legmagasabb piedeszta?lra emelje. A zsu?ri elno?ke, egyben a di?j alapi?to?ja, Martin Christy , a Seventy csokola?de?-deguszta?cio?s porta?l szerkeszto?je - ma a vila?g egyik legnagyobb csokola?de?szake?rto?je.
A Fahe?jas csokola?de?val bevont Piemonte-i mogyoro?s Raffine?e: ?A vila?g legfinomabbja?nak tartott Piemonte-i mogyoro?szemeket fahe?jjal finoman a?tszo?tt, 40% kakao?tartalmu? tejcsokola?de?-ko?nto?sbe burkoltuk, hogy ba?rsonyosan kre?mes, jellegzetes i?zu?k az e?des re?teg alatt is megmaradjon.? - i?gy jellemeztu?k a terme?ket az indula?skor.
?A di?j rangja rendki?vu?l megtisztelo?, e?s nemcsak a magyar chocoMe-nek, hanem az ege?sz hazai csokola?de?ke?szi?te?snek szo?l? - mondta el Me?sza?ros Ga?bor chocolatier, a chocoMe alapi?to?ja, aki a Firenzei Do?m szomsze?dsa?ga?ban, a Medici Riccardi Palota?ban vehette a?t a rangos elismere?st. ?A chocoMe ezzel a di?jjal megkapta azt a rangos elismere?st, amit a szakma?ban el lehet e?rni ebben a katego?ria?ban. A ko?vetkezo? katego?ria a ?bean-to-bar?, ahol a vila?g legjobb csokola?de?ke?szi?to?i a teljes folyamatot maguk kontrolla?lja?k a kakao?bab kiva?laszta?sa?to?l, annak po?rko?le?se?n, konsi?roza?sa?n a?t a teljes csokola?de?ke?szi?te?sig.? - tette hozza? Me?sza?ros Ga?bor. E?rdekes megemli?teni, hogy egy ho?nappal kora?bban a Raffine?e terme?kcsala?d csomagolo?doboza?t di?jazta?k Mila?no?ban a vila?g legrangosabb diza?jnversenye?n (A? Design Award), mi?g most annak tartalma?t. A forma e?s tartalom ezu?ttal to?ke?letesen harmoniza?l, e?s nagyon reme?lju?k, hogy ezt a fogyaszto?k is di?jazza?k, hisz e?rtu?k e?lu?nk, o?ket szolga?ljuk? - foglalta o?ssze Me?sza?ros Ga?bor. A magyar manufaktu?ra?nak ez a ma?sodik nemzetko?zi szakmai elismere?se, o?sszesen ma?r 15 di?jna?l tart ne?gy e?v leforga?sa alatt.
Tova?bbi informa?cio?:
chocoMe Kft.
www.chocome.hu
?A di?j rangja rendki?vu?l megtisztelo?, e?s nemcsak a magyar chocoMe-nek, hanem az ege?sz hazai csokola?de?ke?szi?te?snek szo?l? - mondta el Me?sza?ros Ga?bor chocolatier, a chocoMe alapi?to?ja, aki a Firenzei Do?m szomsze?dsa?ga?ban, a Medici Riccardi Palota?ban vehette a?t a rangos elismere?st. ?A chocoMe ezzel a di?jjal megkapta azt a rangos elismere?st, amit a szakma?ban el lehet e?rni ebben a katego?ria?ban. A ko?vetkezo? katego?ria a ?bean-to-bar?, ahol a vila?g legjobb csokola?de?ke?szi?to?i a teljes folyamatot maguk kontrolla?lja?k a kakao?bab kiva?laszta?sa?to?l, annak po?rko?le?se?n, konsi?roza?sa?n a?t a teljes csokola?de?ke?szi?te?sig.? - tette hozza? Me?sza?ros Ga?bor. E?rdekes megemli?teni, hogy egy ho?nappal kora?bban a Raffine?e terme?kcsala?d csomagolo?doboza?t di?jazta?k Mila?no?ban a vila?g legrangosabb diza?jnversenye?n (A? Design Award), mi?g most annak tartalma?t. A forma e?s tartalom ezu?ttal to?ke?letesen harmoniza?l, e?s nagyon reme?lju?k, hogy ezt a fogyaszto?k is di?jazza?k, hisz e?rtu?k e?lu?nk, o?ket szolga?ljuk? - foglalta o?ssze Me?sza?ros Ga?bor. A magyar manufaktu?ra?nak ez a ma?sodik nemzetko?zi szakmai elismere?se, o?sszesen ma?r 15 di?jna?l tart ne?gy e?v leforga?sa alatt.
Tova?bbi informa?cio?:
chocoMe Kft.
www.chocome.hu