A lapjára sütött krumpli dicsérete

2011-09-15

sponsored links

Nah akkor most nem recept fog következni:)) csak ma egyedül voltam délben, gondoltam, összeütök valamit, hogy ne haljak éhen, utána úgyis fõzök majd egy nagy lábos töltött paprikát.

Valahogy régen motoszkál már az agyamban, hogy miért sütök jó ideje állandóan csak szalmakrumplit vagy hasábburgonyát, vagy ami a kettõ között van méretben? Megmagyaráztam magamnak, hogy hamarabb sül, mint a többi. Az lehet, de most, hogy hosszú évek óta elõször rósejbni volt a tányéromon, rájöttem, hogy van különbség ízben rendesen; míg a vékonyra vágott sült krumplinak inkább olajos íze van, ennek pedig határozottan krumpli íze! Ezt a lapjára sütött krumpli elnevezést pedig egy kedves ismerõsöm ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2011/09/lapja...

sponsored links

Keres?s