A köret a lényeg

2012-03-13

sponsored links


Ma tényleg az lesz, egy zöld fûszeres snassz csirkemellet dobtam fel egy mennyei karfiolos, zeller pürével, amit imádok mától, mert tényleg mennyei és különleges és tök jól helyettesíti a krumplit, ami megköti a vizet, és paleok se ehetik és egyáltalán ez még sem egy vacak sajtos krumplipüré, amit hozzáteszem már tökélyre fejlesztettem, szóval egy szónak is száz a vége ez egy pikk pakk, gyors és különleges hétköznapi vacsi, vagyis körítés!

Fú, de hosszú ez a mondat egy ilyen kis semmiségrõl is milyen sokat lehet áradozni!:-)

Ez egy igazi kis tavasz elõidézõ finomság, tiszta zöldség, némi parmezánnal és tejszínnel feldobva, friss szerecsendióval, borssal, kevés tejföllel, hogy pikánsabb legyen, majd a tetején füstölt mozzarella, rásütve! Nyam-nyam... (zárójelben megjegyzem, hogy ez az egyik kedvenc gasztro filmembõl van a Julie and Julia-ból :-))  nem kell ezt ragozni, isteni, és próbáljátok ki!

Hozzávalók (4 személyre):

1 kg karfiol rózsáira szedve
1/2 fej zeller gumó felkockázva
10 dkg parmezán reszelve
15 dkg füstölt mozzarella
1 dl tejszín ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s