a kézzel- és szájjal fogható blog

2011-10-12

sponsored links


érdekes mûfaj a blogírás. kezdetben a gyerekkoromban kezdõdõ konyhamûvészeti stációknak adtam formát. aztán valamikor ez a személyes hangokkal átitatott receptbázis önkifejezéssé vált. mostanra pedig már egy felület is, ahol kifejezhetem gasztro-identitásomat, ahol segíthetek kezdõ vegetáriánusoknak, hogy mit, hol, hogyan, valamint felvillanthatok egy lehetõséget azoknak, akik bár mindenevõk, nem mindig vágynak húsra, és szeretnének változatos zöldséges ételeket enni.

ez vezérelt akkor, amikor elkezdtem a vega interjúkat (lesznek még), és akkor is, amikor sacival kitaláltuk, hogy megtanítom fõzni. mostanában egyébként ez izgat a legjobban, hogy a blogom ösztönzõvé, kézzel- és szájjal foghatóvá váljon. az én, vagy a tanulni vágyó konyhájában, ügyesen felépített, tematikus alkalmakkal, lépésrõl-lépésre.

az elsõ alkalom a krémekrõl szólt, háromféle mártogatóst készítettünk: hummuszt, fokhagymás-kék sajtos kencét, és fetás padlizsánkrémet. sacival munka után találkoztunk, bevásároltunk a nagycsarnokban és az ázsia boltban, majd nála folytattuk.

fetás padlizsánkrém ...

Folytats a blogon ... vegasztromania.blogspot.com/2011/10/k...

sponsored links

Keres?s