A KÁVÉ ÉS A CSÚCSGASZTRONÓMIA TALÁLKOZÁSA

2018-01-23

sponsored links

MICHELIN-CSILLAGOS SÉFEKKEL ISMÉT ÉRKEZIK A NESPRESSO ATELIER

 39852585431_57dc7b7143_z.jpg

 

Február 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértõi mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Az elkészített ételekben a kávé lesz a fõszereplõ, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy fõétel ízesítésére. Emellett a résztvevõk megleshetik az ételek elkészítését, sõt maguk is kipróbálhatják a séfek különbözõ fortélyait.

24981857687_174521298a_z.jpg

Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepõ formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze ?kávésabb? világot teremtenek majd.

 

Lássuk, kik azok, akik szakmai tudásukat és a kávé szeretetét egyesítik majd a rendezvényen:

-            a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),

-            a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),

-            a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),

-            a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),

-            a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),

-                   -             Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike),

-            Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),

-            Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),

-            Herczeg Ágnes borszakértõ, Master of Wine jelölt

-            Fiáth Attila borszakértõ, Master of Wine jelölt

-            Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq? Bar),

-            Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklõdõket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.

Bõvebb információ: www.nespresso.com/atelierbudapest

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2018/01/23/a_...

sponsored links

Keres?s