A KÁVÉ ÉS A CSÚCSGASZTRONÓMIA TALÁLKOZÁSA
sponsored links
MICHELIN-CSILLAGOS SÉFEKKEL ISMÉT ÉRKEZIK A NESPRESSO ATELIER
Február 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértõi mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.
Az elkészített ételekben a kávé lesz a fõszereplõ, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy fõétel ízesítésére. Emellett a résztvevõk megleshetik az ételek elkészítését, sõt maguk is kipróbálhatják a séfek különbözõ fortélyait.
A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepõ formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze ?kávésabb? világot teremtenek majd.
Lássuk, kik azok, akik szakmai tudásukat és a kávé szeretetét egyesítik majd a rendezvényen:
- a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),
- a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),
- a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),
- a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),
- a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),
- - Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike),
- Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),
- Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),
- Herczeg Ágnes borszakértõ, Master of Wine jelölt
- Fiáth Attila borszakértõ, Master of Wine jelölt
- Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq? Bar),
- Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete
A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklõdõket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.
Bõvebb információ: www.nespresso.com/