A kocka elvan... - diab házicsoki kókuszmarcipánnal
sponsored links
No meg natúron, ahogy hajdan Apple amaretto is megénekelte (ha már elrándultunk, érdemes kicsit alaposabban elbámészkodni a szerzõ blogján is:)
Nálam, az ízükben a zacsis karamellára emlékeztetõ (legalábbis anyu szerint - nyomokban tényleg emlékeztet, de nekem a töltött változat elviselhetõbb, a másikon eléggé átüt a tejpor szignifikáns, cseppet szúrós íze, megzavarva a csokiskaramell harmóniáját, valakinek tapasztalat, ti ettetek már házi csokit? Én rontottam el?) csokik féladagból és részben nyírfacukorral készültek. És az elkészítés módján is változtattam egy cseppet...
Vagyis: 10 dkg nyírfacukrot két evõkanál holland kakaóval elkevertem, majd felöntöttem 1 dl vízzel, amiben ...