A kedvenc Tex-Mex: gyors csirke fajitas 1.

2011-12-01

sponsored links


MĂĄs ételeket terveztem, kocsonyafĂ”zésben és kenyérsĂŒtésben voltam benne. UgyebĂĄr egyik sem villĂĄmhĂĄborĂș, Ă­gy jĂłl kiegészĂ­tették egymĂĄst nem csak a vacsora asztalon, hanem idĂ”beosztĂĄsban is.

Történt ekkor, hogy a férjem rĂĄm nézett és azt mondta, olyan régen készĂ­tettél fajitast, nem készĂ­tenél ebédre?

Persze férjuramnak halovĂĄny lila dunsztja nincsen arrĂłl, hogy a kocsonya fĂ”zés, a kenyér sĂŒtés és a fajitas készĂ­tés mennyi konyhai teendĂ”vel jĂĄr, Ă­gy nem korholom az ötletért. Nem kenyerem a visszautasĂ­tĂĄs, mindössze annyi gondom volt, hogy nem készĂŒltem rĂĄ, Ă­gy nem volt kéznél egy-két ide vonatkozĂł alapanyag, amit szokĂĄsosan hasznĂĄlni szoktam hozzĂĄ.

Úgysem lett volna arra idĂ”m és lehetĂ”ségem most, hogy mindenféle kencét, amit ehhez az ételhez szokĂĄsosan feltĂĄlalok, mind elkészĂ­tsem. Benéztem a hĂ»tĂ”be és a spĂĄjzba, és Ășgy döntöttem, lesz fajitas.

Gyorsan kevertem egy egyszerĂ» fĂ»szerkeveréket, Ășgy tĂ»nik, hogy mostanĂĄban még inkĂĄbb érzékem és ihletem van ehhez. Ez bĂĄtorĂ­tott is, hiszen a Kentucky csirke fĂ»szer a napokban, kivĂĄlĂłan sikerĂŒlt.

Az avokadĂł krémet fokhagymĂĄs tejföllel vĂĄltottam ki, a salsĂĄt egy egyszerĂ» chilis-lilahagymĂĄs paradicsomsalĂĄtĂĄval, cheddar ...


Folytatás a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s