A kedvenc reszelõm a kedvenc boltomból

2011-12-06

sponsored links

Rögtön egy kérdéssel kezdeném: ki az aki szeret reszelni? Természetesen a zöldségek, és más élelmiszerek reszelésére gondolok. 

Úgy tûnik reszelni csak Jamie Oliver szeret - mert Õ mindent szeret, ami a fõzéssel kapcsolatos. Majd szét veti a boldogság ahogyan forog a konyhában, valamit rádob a forró serpenyõre, energikusan szeletel, és természetesen céltudatosan reszel. A könnyedtség és öröm okai között nem utolsó sorban vannak a kitûnõ minõségû konyhai eszközök. Mindennel nem tudjuk felszerelni a konyhánkat de akár egy egy jó minõségû darab is sokkal könnyebbé és vidámabbá teszi a munkánkat.
Ezek közé tartoznak a Microplan reszelõk - egyébként Jamie is imádja õket. Azt már szinte egyértelmû hogy ezeket a reszelõket használják a legjobb éttermek konyháin világszerte.

Függetlenül attól hogy a Microplan reszelõk világelsõnek számítanak, számomra azt jelentik, hogy nem fogom elvágni a kezem, gyorsan és nagyobb erõfeszítés nélkül tudok nagyobb mennyiséget is lereszelni, élességének köszönhetõen nem ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2011/12/06/a_ke...

sponsored links

Keres?s