A karácsony elõtti napok néhány étele ketchupos-fûszeres pulykaszárnyközép, villámspagetti

2013-12-26

sponsored links


Az elmúlt idõszak ugyanúgy telt mint máskor karácsony elõtt, én is készültem a karácsonyra, terveket szövögettem, hogy mi mindent fogok készíteni, bevásároltam, takarítottam, és vendégeket is vártam. Már szombaton elkezdtük az ünneplést, Legkisebbikem névnapjával. Igaz, csak vacsorát készítettem, mert napközben még lótottunk-futottunk. Legkisebbikem kívánságára egy hatalmas tál rántott sajtot sütöttem, Apa kedvére néhány szelet rántott húst is, ezekhez sültkrumplit és majonézt tálaltam. Elõtte volt finom húsleves cérnametélttel, nekem az volt a nap fénypontja. Fénykép ezekrõl az ételekrõl nem készült, mostanában valahogy kimarad a fényképezés. Csak evés után jut eszembe, hogy hoppá, már megint nem fotóztam...
Vasárnapra - mivel elõzõ nap fõztem egy nagy fazékkal - nem kellett levest fõznöm, csak 6 jókora ketchupos-füszeres pulykaszárnyközepet sütöttem, amihez a változatosság kedvéért krumplipüré készült.

Hozzávalók: 6 pulykaszárnyközép, 6 evõkanál csípõs ketchup, 2 kávéskanál fokhagyma granulátum, 1-1 kávéskanál ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2013/12/a-karacso...

sponsored links

Keres?s