A jól bevált tortaalapom

2012-03-15

sponsored links


        6 tojás
        8 púpos evõkanál liszt
        2 evõkanál kakaó
        10 evõkanál cukor
        1/2 csomag sütõpor
        2 csipetnyi só
        2 evõkanál víz
        margarin a forma kikenéséhez

 Nagyon sokféle receptet kipróbáltam, több kevesebb sikerrel. Hol összeesett a tészta, hol a teteje lett olyan, mint egy mini piramis, vagy betonkemény lett a tésztája. Már már feladtam, amikor rátaláltam erre a receptre és azóta csak ezt sütöm, mindig nagyon jól sikerül. Bátran merem ajánlani. 

A tortalaphoz elõveszünk egy kapcsos tortaformát, az enyém 23 cm átmérõjû és alaposan kivajazzuk az alját, oldalát.  A lisztet, a kakaóval és a sütõporral összekeverjük, majd a tojásokat szétválasztjuk. A tojás sárgáját a cukorral habosra keverjük. Akkor jó, ha a cukor teljesen elolvadt és a sok keveréstõl ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/VerusKonyhja/...

sponsored links

Keres?s