A hûsítõ

2014-07-04

sponsored links

Hûsítõ, finom, zamatos, látásjavító, immunrendszererõsítõ, lázcsillapító, emésztésjavító, vércukorszint szabályzó, vérnyomás csökkentõ és még a szépségiparban is elõfordul, mint bõr szépítõ.
Hûtõben viszonylag sokáig tárolható akár 3-4 napig is. 
Fogyasztás elsõsorban és természetesen nyers állapotában ajánlatos; nem megcukrozva!!!
Ez kérem szépen, nem más mint a málna.
















MÁLNAKRÉMKLEVES, 
    JOGHURTTAL ÉS GYÖMBÉRREL
Hozzávalók
50 dkg málna

10 dkg kristálycukor
2 p. natúr joghurt 
2 ek. étkezési keményítõ
friss gyömbér (kb.:3 centis darabka)
Babapiskóta tallérok
A málnából pár szemet félre teszünk a tálaláshoz.
A többit bõ egy liter vízben felforraljuk, közben belereszeljük a gyömbért és hozzáadjuk a cukrot.
A joghurtokat kikeverjük a keményítõvel és hõkiegyenlítéssel a levesünket besûrítjük.
Amikor kész, simára turmixoljuk és alaposan lehûtjük.
Tálaláskor a málnaszemekkel és babapiskóta tallérral kínáljuk.


Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2014/07/...

sponsored links

Keres?s