A hét szakácsa vagyok a NoSalty-n és egy tál krumplis sajtgolyók
sponsored links
Krumplis sajtgolyók |
A héten nagyszerû dolog történt velem: én vagyok a NoSalty-n a hét szakácsa! Ehhez egy cikket is kértek tõlem, melyben magamról, a konyhai ténykedéseimrõl lehet informálódni. A Nosalty csapatának ezzel az a célja, hogy hogy az olvasók jobban megismerhessenek bennünket, szakácsokat. Nagyon tetszik ez a koncepció, melynek során majd hétrõl-hétre sorra kerül az összes NoSalty-s szakács (rengeteg van!). A cikket itt olvashatjátok, ahol Ti is betekintést nyerhettek kicsit az életembe.
A krumplis sajtgolyó receptje nagymamámtól maradt rám, aminek nagy sikere van a fenti online szakácskönyvben, de itt még nem osztottam meg. Nagyon jó akár egy gyors vacsorának (a krumpli fõzési idejét leszámítva), de finom köret is válhat belõle szaftos húsok mellé.
Hozzávalók:
8 dkg vaj/ margarin
40 dkg fõtt burgonya (nagyon új nem jó hozzá)
10 dkg finomliszt
1 tojás
14 dkg reszelt sajt ...