A gluténmentes desszertekrõl - Interjú Márk Szonjával
sponsored links
Szeretnénk nektek bemutatni legújabb tanárunkat, Márk Szonját, aki február végén gluténmentes desszertek órát fog tartani nálunk.Szonja bemutatja majd, hogy nem kell feltétlenül a gluténmentes lisztkeveréket lekapni a közért polcáról, hanem tudatosan válogatva a lisztek között, sokféleképpen és változatosan lehet gluténmentes desszertet készíteni. Az órára nem csak azoknak érdemes eljönniük, akik rákényszerülnek a gluténmentes diétára, hanem azoknak is, akik a megszokottakon kívül más liszt- és gabonafajtákkal is szívesen megismerkednének az egészséges táplálkozás jegyében.
MF: Bemutatnád magad röviden, hogy mivel foglalkozol, mit csinálsz, mit kell tudnunk rólad?
MSZ: Egyrészt bölcsész vagyok, másrészt cukrász. Most elsõsorban cukrász. Miután az elsõ gyerekem megszületett, úgy éreztem, hogy itt az ideje, hogy azzal foglalkozzam, amit igazán szeretek csinálni. Nem tudom, melyik volt az a pillanat, amikor komolyra fordult a dolog, és igazán magam sem értem, mi ütött belém, miért határoztam el magamról, hogy én jobb süteményeket fogok tudni csinálni, mint egy átlagos mûkedvelõ háziasszony. Az biztos, hogy az Édesem blog elindítása jó ötlet volt. Ma már van cukrász szakmunkás bizonyítványom, ami büszkeséggel tölt el. Jelenleg a Pastrami Étterem és Kávéház cukrásza vagyok, és boldoggá tesz, hogy minden nap édességeket készíthetek, és van is, aki megeszi.
MF: Hogyan kerültél kapcsolatba a süteményekkel?
MSZ: Ezt sokszor kérdezik, és mindig úgy érzem, azt várják el tõlem, hogy elmeséljek egy nosztalgikus történetet arról, ahogy ...
MF: Hogyan kerültél kapcsolatba a süteményekkel?
MSZ: Ezt sokszor kérdezik, és mindig úgy érzem, azt várják el tõlem, hogy elmeséljek egy nosztalgikus történetet arról, ahogy ...