A Gerbeaud-ban jártam
sponsored links
Gerbeaud Ház a XX. század fordulóján
a fotó forrása Innen
Nemrég kellemes meglepetés ért, meghívót kaptam a Gerbeaud Cukrászdából, hogy szeretettel várnak több blogger-kollégával egyetemben egy kis sütikóstolásra. Hát ezt nem hagyhattam ki! :)
Az esemény célja elsõsorban az volt, hogy megismertessék velünk és gondolom általunk a nagyközönséggel is, hogy milyen újításokkal büszkélkedhet a cukrászda és miért is érdemes hozzájuk újra betérni.
Bevallom, nekem a Gerbeaud régebben azt jelentette, mint bohócosra sminkelt mûszempillás nénikék apró ölebekkel és jól szituált urak törzshelye, bár mindig is csodáltam a századeleji hangulatot, mely körüllengte és az épület megkopott szépségét. Szerencsére ez a benyomásom a látogatás után merõben megváltozott, egyrészt mert az épületet gyönyörûen felújították, másrészt a kedves igazgatónõ, Pintér Katalin és Niszkács Anna marketing menedzser hölgy eloszlatták kételyeimet. Felhívták a figyelmünket arra, hogy minden téren változást szeretnének elérni és ennek a folyamatnak a része az is, hogy...