A gasztroblogger anyuka vallomása
sponsored links
Hol is kezdjem? Napok óta fogalmazom a postot, és ez olyan jól sikerült fejben, hogy már nem tudom leírni. Hát legyen in medias res.
Szóval az van, hogy gasztroblogger létemre, akinek ugye hobbija a fõzés (ugye), bizony eleddig Teletál Laci bácsi fõzött a hétköznapokban. Persze az elsõ egy hónapban nem, akkor volt itt anyós, vagy Valaki, õk fõztek. De azóta klikkeltem párat pénteken, kifizettem bankkártyáról, és sose látva a futárt, szépen minden nap behoztam a kerítés tetejére elhelyezett dobozkákat. Tök jó, nem? Tök jó lenne, ha nem korlátozódna praktikusan a hús-krumpli kombóra a rendeléseim 90%-a (vö: szoptatott hasfájós baba). Kerestem a zöldségesebb ételeket, de egy tányér spenótra nem költök 600 Ft-ot, a zöldségköret meg gyakorlatilag a mexikói zöldségkörettel egyenlõ, ebbõl ugye a répát lehet kihorgászni nekem. És az árak, elég elrettentõek, pedig ez egy középkategóriás rendelõs oldal, még csak nem is a Marsbéli bolt.
Pár hete már csak 3 napra rendeltem, hétfõ-keddre a hétvégi maradékot ettem (jó is három napig a rakott krumpli). Múlt pénteken pedig nem klikkelgettem. Viszont fõzni fogok. Ma kezdtem, eddig ...