A Costes étterem séfje alkotta meg az OMV új szendvicskínálatát

2018-03-01

sponsored links

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagyköveteként új, gourmet fogásokat mutat be a töltõállomáshálózat kínálatában. Márciustól különleges, magyaros alapanyagokkal készült szendvicsek kaphatók az ország 64 OMV-töltõállomásán.

 26664550678_bc879aac5a_z.jpg

 

Magyarország elsõ Michelin-csillagos étterme, a Costes séfje, Palágyi Eszter az OMV gasztronagyköveteként bõvíti a töltõállomás-hálózat termékkínálatát. A séf 2018-ban negyedévente jelentkezik egy-egy kollekcióval, elsõként négy szendviccsel, amelyeket az OMV gasztrokínálattal rendelkezõ töltõállomásain lehet majd megvásárolni március 1-jétõl. Az új szendvicskollekció tagjai, a szakértõi gondossággal összeválogatott tápláló alapanyagokkal, akár egy fõétkezést is kiválthatnak.

40535568461_a32e480b82_z.jpg

A márciusi debütáláskor Palágyi Eszter négy új, prémium szendvicse kerül forgalomba, minõségi, magyaros alapanyagokkal. A marhaoldalas burger a klasszikus étel hazai ízvilághoz igazított változata, csalamádéval, füstölt szilvalekvárral, pulled, vagyis szálára szedett marha oldalassal, chilis sajttal és hagymachips-szel készül. A grillkolbászos nosztalgia kifli sós-köményes kifliben sült kolbászt, illetve házi majonézes burgonyasalátát és besameles tormakrémet tartalmaz. A harmadik szendvicskülönlegesség fonott kalács kacsamáj patéval, amit savanyított lilakáposzta, zöldalma chutney és vörösmustár-csíra ízesít. A ?csirkés pogácsa? a tejfölös csirkepaprikást és a pogácsát ötvözi paprikalekvárral, fûszeres grillcsirkével és grillezett újhagymával.

 38725522410_1e9f9c5b69_z.jpg

?Mindig nagy kihívás a legmagasabb szintû gasztronómia ötvözése olyan ? persze csak látszólag ? mindennapi ételekkel, mint amilyen a szendvics? ? mondta Palágyi Eszter. ?Emellett természetesen olyan technológiát kell alkalmaznunk, amely egy töltõállomáson is rendelkezésre áll, annak érdekében, hogy útközben is fogyasztható, gyorsan elkészülõ, ugyanakkor egészséges, tápláló és ízletes ételeket hozzunk létre? ? tette hozzá.

 40535568341_3cff5b27b6_z.jpg

?A töltõállomások közötti versenyben egyre magasabb szintû vásárlói igényekkel találkozunk, amit nemcsak a prémium üzemanyagok rekordszintû forgalma, illetve a 9 európai országban, az OMV-töltõállomásokon értékesített, évi közel 41 millió csésze FAIRTRADE minõsítésû VIVA kávé jelez, hanem az is, hogy a csúcsgasztronómia is megjelenik ebben a szegmensben? ? hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezetõ igazgatója.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... https://ketcicakonyhaja.blog.hu/2018/...

sponsored links

Keres?s