A bûnbánó vallomása III.
sponsored links
A változás lassan, de biztos lábakon közelített felém az egyetem elsõ évében. Ez volt az igazi eklektika idõszaka, még bõven csúszott a tömény, de már borszerû termékek is kerültek néhanapján a poharamba (esetleg bögrémbe).
Visszatekintve igazán érthetetlen ez a kettõsség, két ocsmány édes lõre íze ugrik be elsõre, a mézes-málna pálinkáé és az édes cherryé, szóval az agyam egy része még egyszerû volt, mint egy faék, szimplán az édeset kereste. Az édes cherry mondjuk majdnem akkorát tudott loccsantani, mint a már megénekelt sütõrum, ez azért valljuk be, nem kicsi teljesítmény. Ugyanakkor ott vannak az elsõ boros élmények is, a rácsodálkozás a különbözõ ízekre és illatokra, a mennyiségi korlátokra, hogy a jó borból nem lehet meginni egy este alatt tizenegy palackot, legalábbis nem élném túl.
A fõ szempont azonban még mindig az alkohol hatása volt a szervezetre, mert az egyetem alatt ugye nem az a kérdés, hogy bulizik-e az ember, hanem, hogy melyik nap éppen melyik szórakozóhelyre megy. De alapozni kell, minél kevesebb pénzbõl, egy fasza kis házibulival, az a biztos. Az elsõ évben (években) több ilyen alapozás alkalmával is átléptük a bûvös tízpalackos ...